CREWKERZ kupuje Ozonys a Bonz!

27.2.2019 došlo k poměrně významnému oznámení od skupiny Serious Group, které rozeslal mezi své partnery a zákazníky. Skupina Serious Group zaštiťuje značky jako CREWKERZ, WAW, WPP, SCORPIO BIKES. Všechny z uvedených jsou TOP značkami na poli cyklotrialu a to co přinesla zpráva je vcelku logické vyústění situace na trhu.

Zpráva ze Serious Group

„Serious Group is proud to announce the purchase of Ozonys, Bonz and SphereBike to complete its offer in the world of Sport Urban Bike.
With Crewkerz and Waw, this acquisition reinforce Serious‘ s offer.
By adding these products, Serious continues its diversification strategy in France and abroad.
Customers will be able to find all the Ozonys and Bonz products on the Serious Connection website in March 2019.“

Serious Staff

Jednoduše…… Serious Group koupil Ozonys, Bonz a SphereBike!

 

Změna distribuce kol?

Distribuce kol do ČR pravděpodobně přejde pod jiný subjekt a to prodejce cyklotrialových kol FUNTown.cz, který je partnerem Serious Group a dovozcem značek, CREWKERZ, WAW, SCORPIO. Předpokládané změny se projeví pravděpodobně již v průběhu března 2019. Prozatím od FUNTown.cz nepřišlo žádné oficiální vyjádření, takže můžete sledovat FUNTown.cz facebook i další kanály na sociálních sítích, kde by se mohla zpráva objevit každým dnem.

Změny u Ozonys / Bonz?

Již u pár jezdců, kteří jsou sponzorovaní od Ozonys / Bonz jste mohli vidět několik změn v osazení kol. Kola byly osazená díly CREWKERZ / WAW a tak to vypadá, že nedojde jen na změnu majitele, ale i změny v kolech a jejich osazení a do budoucna pravděpodobně i tomu jakým vývojem kola půjdou. Můžeme určitě očekávat velikou kompaktibilitu dílů CREWKERZ / WAW a OZONYS a nejspíš i několik dalších změn v designu rámů či dílů.

Každopádně pár změn se u Ozonysu a Bonzu dočkáme vyplatí se nyní sledovat jak nakonec vše vyvine.

—-

zdroj: Oficiální newsletter od Serious Group

cs Czech
X