Protáhni se po vyjížďce na kole

Kdo je Klára?

Už jsme ji představili v dřívějším videu, v němž najdeš celkové a opravdu pořádné protažení na podložce: http://www.metantrials.cz/website/mainmenu/ctete-emte/video-cvicte-s-emte-a-s-klarou./

Než si pustíte video o protažení koukněte na klářinné Promo video. Proč dělá, to co dělá a někteří budete koukat co dělá… Já už koukám a také si užívám její hodiny Yógy, protože Yóga je tajným kořením života.

 

Proč tenhle typ protažení?

Největší smysl pro tvé tělo má, pokud se protáhneš do 20 minut po vyjížďce nebo tréninku. Cviky  jsme přizpůsobily terénním podmínkám, ať je můžeš provádět ve stoje, v trávě nebo na chodníku a pěkně na sluníčku. Nepotřebuješ žádnou podložku. Hodně bikerů se chce protáhnout doma pohodlně na podložce. Než se k tomu dostanou, tělo už je ztuhlé a nechce se.

 

Kláru prosíme o pomoc.

Metan trials  měli problémy s dodržováním strečinku a uvědomili si jedno. Takhle to dál nejde. A tak jsme povolali Kláru. Strávila s námi pár dlouhých chvil. Zjistila, které svaly nejvíce namáháme a po nastolení cviků došlo k důležitému zjištění. Některým přetaženým partiím jsme vůbec nevěnovali pozornost a po prvním strečinku jsme překvapivě koukali co všechno máme zkrácené.

 

Přeji Vám pěknou podívanou a protažení!

cs Czech
X